Keramická škridla KODA v novej farbe – finesse čierna glazovaná

Keramická škridla KODA v novej farbe – finesse čierna glazovaná

CREATON Polska predstavil nový variant keramickej škridly KODA - FINESSE čierna glazúra. Najmladší model v rade CREATON sa od svojej premiéry v roku 2021 teší stálej obľube medzi investormi vďaka svojej ohromujúcej estetike, pôsobivým funkčným výhodám a perfektnej odolnosti.

Elegantný odtieň sýtej čiernej podčiarknutý najkvalitnejším lesklým povrchom FINESSE je súčasťou aktuálne najmódnejšieho trendu na trhu tvrdých strešných krytín - minimalistickej elegancie. Škridla KODA vo verzii FINESSE je ešte funkčnejšia, trvácnejšia a odolnejšia voči negatívnym poveternostným vplyvom vrátane silného mrazu a intenzívneho UV žiarenia. Glazovaný povrch znižuje riziko usadzovania nečistôt na povrchu a redukuje zmeny vyplývajúce zo „stárnutia“ strechy.

Škridlu KODA dopĺňa široká škála keramických a originálnych doplnkov zaisťujúcich pohodlnú a rýchlu montáž strechy v kvalite CREATON. Na škridlu je poskytovaná záruka až 50 rokov.

Nový variant keramickej škridly KODA - FINESSE čierna glazúra
PRÍRUČKA POKRÝVAČA CREATON

PRÍRUČKA POKRÝVAČA CREATON

„Príručka pokrývačov CREATON“ je publikácia určená najmä pre dodávateľov striech, ako aj architektov, stavbyvedúcich, obchodných partnerov CREATON Polska a investorov.

Jej hlavným cieľom je prehľadne prezentovať spoľahlivé informácie a poznatky o správnom spôsobe montáže keramických a betónových škridiel CREATON a sortimente originálnych strešných doplnkov.
 


CREATON PRODUKTY - KERAMICKÉ ŠKRIDLY, BETÓNOVÉ ŠKRIDLY, STREŠNÉ DOPLNKY

CREATON má na trhu najširšiu ponuku keramických a betónových škridiel, ktorú tvorí viac ako 240 kombinácií farieb, povrchov a modelov. Všetko dopĺňa veľmi veľký výber originálnych strešných doplnkov (okrem iného prestupové škridly, strešné membrány, dokončovacie a hrebeňové pásy).