NOVINKA - Sanitárny odvetrávací komplet SIGNUM 3.0

NOVINKA - Sanitárny odvetrávací komplet SIGNUM 3.0

Začiatkom apríla 2022 sme do sortimentu keramických doplnkov k strešným krytinám  CREATON, zaviedli upravenú verziu strešných komínkov s priemerom 100 a 125 mm - SIGNUM 3.0. 

Novinka v ponuke bude dostupná pre všetky modely keramických škridiel vyrábaných v nemeckých a maďarských výrobných závodoch CREATON. Produkt nahrádza predtým ponúkané strešné komíny. 

SIGNUM 3.0 bol v porovnaní s predchádzajúcou verziou ešte viac vylepšený z hľadiska estetiky, vynikajúcej funkčnosti a vysokej odolnosti. Vykonané úpravy výrazne odlišujú produkt CREATON od konkurenčných komínkov a sú riešením potrieb trhu moderných strešných krytín. 

Sanitárny odvetrávací komplet SIGNUM 3.0

Hlavné výhody strešných komínkov SIGNUM 3.0
 

  • Dokonalá estetika  
    Bez ohľadu na priemer rúry keramického komínka (DN 100 mm alebo 125 mm) zostáva tvar keramického uzáveru rovnaký. Toto riešenie má za cieľ zachovať ideálne napojenie a estetický vzhľad všetkých riešení na streche.  
     
  • Zákaznícke preferencie  
    Zákazník si môže vybrať podľa svojho vkusu, prevedenia koncovky komínka v rámci zostavy. Vybrať si môžete tradičný keramický komínček vo farbe základnej škrídly, alebo plochý nástavec v jednej zo štyroch podobných farieb krytiny. Oba nástavce/koncovky sú súčasťou dodávanej sady.
     
  • Vysoká odolnosť  
    Všetky prvky komínkov, s výnimkou voliteľnej plochej koncovky, sú vyrobené z vysoko kvalitnej keramiky. Nová generácia komínkov má na spodnej strane tzv. keramickú lávku, ktorá zabraňuje tvorbe kondenzátu v oblasti napojenia s krytinov.  
     
  • Jednoduchá a rýchla montáž
    Dodávaný set obsahuje kompletnú montážnu sadu, potrebnú pre správnu inštaláciu utesneného systému SIGNUM 3.0, ktorý umožňuje efektívne odvetranie sanitárnych inštalácií. Použitie montážnych prvkov v balení uľahčuje celý montážny proces.  
     
  • Jednoduchá a rýchla demontáž 
    Nový podstrešný adaptér mení spôsob pripojenia ventilačného potrubia so strešnou krytinou. V prípade potreby je možné SIGNUM 3.0 ľahko demontovať alebo zakryť, pretože nemá priame pripojenie k ventilačnému potrubiu.  
     
  • Pomer cena/výkon  
    Strešné komíny SIGNUM 3.0 dodávame za mimoriadne výhodnú cenu. Zaviedli sme množstvo úprav, ktoré nám umožnili zlepšiť ich výhody, ktoré už aj tak  majú a zároveň optimalizovať výrobné náklady.
Główne zalety kominków dachowych SIGNUM 3.0
PRÍRUČKA POKRÝVAČA CREATON

PRÍRUČKA POKRÝVAČA CREATON

„Príručka pokrývačov CREATON“ je publikácia určená najmä pre dodávateľov striech, ako aj architektov, stavbyvedúcich, obchodných partnerov CREATON Polska a investorov.

Jej hlavným cieľom je prehľadne prezentovať spoľahlivé informácie a poznatky o správnom spôsobe montáže keramických a betónových škridiel CREATON a sortimente originálnych strešných doplnkov.
 


CREATON PRODUKTY - KERAMICKÉ ŠKRIDLY, BETÓNOVÉ ŠKRIDLY, STREŠNÉ DOPLNKY

CREATON má na trhu najširšiu ponuku keramických a betónových škridiel, ktorú tvorí viac ako 240 kombinácií farieb, povrchov a modelov. Všetko dopĺňa veľmi veľký výber originálnych strešných doplnkov (okrem iného prestupové škridly, strešné membrány, dokončovacie a hrebeňové pásy).